Csatornázási hírek

Esemény naptár

Május 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Névnap

2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett
A Nap kel 04:54-kor,
nyugszik 20:42-kor.

Holnap
Angéla, Petronella
napja lesz.

Tisztelt Tápiószőlősi Lakosság!

Szeretném tájékoztatni Önöket a napokban tudomásomra jutott, valótlan tartalmú állításokkal kapcsolatban, melyek az Önkormányzat és egy magánszemély között kötött adásvételi szerződés vonatkozásában terjednek egy bizonyos közösségi oldalon. Az ügyben készült minden egyes dokumentumot, hitelt érdemlően a személyiségi jogokra tekintettel anonimizált módon, mellékelten nyilvánosságra hozunk. Tápiószőlős Község Önkormányzata adásvételi szerződést kötött egy magánszeméllyel, mely eredményeként az érintett személy részletvétellel tulajdonjogot szerez jelenleg az Önkormányzat tulajdonát képező ingatlan felett. A magánszemély a szerződésben foglaltaknak nem tett eleget, az ingatlan havi részleteit, nem fizette be, az Önkormányzat a szerződést a mai napig nem mondta fel, késedelmi kamatot nem vetett ki, fizetési meghagyásos eljárást nem kezdeményezett.

Való igaz, hogy az Önkormányzat többször is felszólította a Vevőt, hogy rendezze tartozását, melynek következménye a Vevő részéről fizetési haladék kérelem volt, e kérelemnek is helyt adott az Önkormányzat képviselő-testülete. Azonban a Vevő a kérelmében foglaltaknak nem tett eleget, a hátralékot nem fizette be.

Az Önkormányzat részéről megkerestük a Vevőt, hogy felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a szerződés szerinti teljesítési határidő 2019. szeptember hónapban lejár, és szíveskedjen rendezni a tartozását. Az Önkormányzat egyetlen egy eszközzel sem élt a lehetőségei közül, mellyel az érintett személyt megkárosította volna. A közösségi oldalon megjelent irományban szereplő, kilakoltatás szóba sem került.

Tápiószőlős, 2019. szeptember 12.

Tisztelettel:

                                                                                                                                                

                                                            Dr. Szoboszlay Árpád Polgármester

 

Az alábbi képre kattintva letöltheti a dokumentumokat: