Esemény naptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Névnap

2024. április 19. péntek
Emma
A Nap kel 05:50-kor,
nyugszik 19:49-kor.

Holnap
Tivadar, Odett
napja lesz.

 

Tisztelt Hivatalvezető!

 

Trócsányi László igazságügyi miniszter az MTI-nek adott interjújában emlékeztetett: szeptember 1-jén lép hatályba a természetes személyek adósságrendezéséről szóló jogszabály. A közigazgatás felkészítése mellett fontos az is, hogy az állampolgárok megfelelő tájékoztatást kapjanak a családi csődvédelem lehetőségéről, a belépés feltételeiről.

 

A magancsodvedelem.hu címen elérhető weboldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy a témában fellelhető információk feldolgozásával teljes körű tájékoztatást nyújtson az ősszel bevezetésre kerülő családi csődvédelem intézményével kapcsolatban. A közérthető stílusban megfogalmazott, ugyanakkor a tényeket változatlan formában közlő szövegek választ adnak a magáncsőddel kapcsolatban felmerülő különféle kérdésekre és az internet lehetőségeinek kihasználásával a lehető legszélesebb közönséghez jutnak el. 

 

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben településük, intézményük weboldalán önálló cikkeket, tartalmi egységeket publikálnának a magáncsődvédelemről az állampolgárok megfelelő tájékoztatása érdekében, minden szöveges tartalmunk szabadon átvehető, idézhető a forrás megjelölésével. A forrásmegjelölés az elektronikus médiában szokásos, a hivatkozott menüpontra, cikkoldalra mutató hiperhivatkozás formájában teljesíthető. 

 

Magáncsővédelem - főoldal:

 

http://magancsodvedelem.hu/

 

Magáncsőd tájékoztató menüpont tudásbázissal:

 

http://magancsodvedelem.hu/magancsod/

 

A családi csődvédelem olyan jogintézmény, amelynek nem volt előzménye Magyarországon, de több tízezer embert is érinthet, nagy segítséget jelent a rászorulóknak, így nagy felelősséget jelent, hogy az alkalmazásánál ne legyenek problémák.

Keresés

Népszámlálás 2022.

Elektronikus ügyintézés

Facebook

DTKH